Byla údajná otrava Skripala propracovaným podvodem?

globe-32299_960_720

Stephen Lendman, GlobalResearch

Nebylo všechno to, co se údajně mělo stát panu Skripalovi a jeho dceři něčím jiným, nežli nám vypráví oficiální příběh?

Došlo vůbec k něčemu? Nejsou Skripalovi otráveni, či nemocní z úplně jiného důvodu? Neskryla Británie pravdu o celém odporné záležitosti – plánu, který měl falešně obvinit Rusko z něčeho, s čím nemá vůbec nic společného?

Štvavé titulky nezpochybnitelně podporují oficiální příběh, sázejíc přitom na dezinformaci a velkou lež, která nahrazuje říkání pravdy.

Rusko bylo falešně obviněno za něco, co se možná vůbec ani nestalo – alespoň ne tak, jak je oficiálně tvrzeno.

Dne března informoval Fort Russ, že Julia Skripal, dcera Sergeje „navštívila svou stránku Vkontakte“ (sociální média)… ráno 7. března – tři dny po údajném incidentu s otravou.

Oficiální příběh tvrdí, že ona i otec byli v kómatu po otravě vojenským smrtícím nervovým plynem.

Je možné, že se na její stránku naboural někdo jiný, ale z jakého důvodu? Určitě se nejednalo o agenty USA či Británie, které mají zájem na udržení informací v souladu s oficiálním příběhem.

Pokud došlo k nabourání (hackingu), mohla by to prokázat soudní analýza. Zatím to ale nic nenaznačuje.

Dne 29. března informovala doktorka Christine Blanshardová z nemocnice v okrese Salisbury, že se Julia výrazně zlepšila. Už není v kritickém stavu a je „při vědomí a mluví“.

Byla vůbec někdy nemocná, jak bylo oficiálně hlášeno? Nebo pokud ano, jaká je diagnóza nemocnice?  Bude hlášené také zlepšení zdravotního stavu Sergeje Skripala, či jeho případné zotavování?

Je zřejmé, že cokoliv je mohlo postihnout, nebylo vojenským nervovým plynem.

Pokud by ti dva a ostatní obyvatelé Salisbury, s nimiž se setkali, byli otráveni něčím smrtícím, byli by během několika minut mrtví.

Z výše uvedených informací lze vyvodit několik poučení.

Nikdy nepřijímejte oficiální příběhy v jejich určené maximální hodnotě – včetně hlavních zpráv v médiích. Nejčastěji vás mají oklamat, nikoliv přesně věci objasnit.

Údajný incident Skripal je posledním politickým útokem USA a Velké Británie proti Rusku – veřejnému nepříteli číslo jedna ve Washingtonu a Londýně.

Téměř určitě budou následovat další provokace, pravděpodobně závažnější. Trend směřuje tímto směrem.

Pokud byl Washington schopen zvládnout matku všech falešných vlajek z 9/11, kdy většina Američanů stále věří oficiální velké lži, mohlo by to být s inscenací aféry Skripal USA a Británií podobné.

Narůstající nepřátelství vedené USA a Velkou Británií vůči Rusku vede k nebezpečné situaci konfrontace Východu se Západem – zlověstnému nebezpečí jaderné války.

To směřuje k děsivé realitě, pokud šílenství stanovené americkou politikou nebude drženo na uzdě.

Překlad Messin

 

Zdroj: https://www.globalresearch.ca/was-the-alleged-skripal-poisoning-incident-an-elaborate-hoax/5634396