Co jsme se nedozvěděli u soudu s Maxwellovou

globe-32299_960_720

Philip Giraldi na serveru Information Clearing House komentuje výsledek soudního procesu s Ghislaine Maxwellovou.

Mnozí očekávali, že při odsouzení Ghislaine Maxwellové se provalí něco na lidi u moci, kteří využívali nabídky mladých žen, poskytované jim pedofilem a „finančníkem“ Jeffrey Epsteinem. Obávám se, že to v žádném případě nehrozí, protože samotný proces byl veden velmi úzce a byl omezen jen na určitá obvinění související se sexem, aby se zabránilo jakémukoliv vyšetřování jmen skutečných příjemců poskytovaných služeb.

Nedošlo ani k žádnému pokusu zjistit, zda Epstein nepracoval pro zahraniční tajnou službu, pravděpodobně izraelskou, což tvrdil v nedávné knize bývalý izraelský důstojník zasvěcený do případu. Ten uvádí, že nejvyšší politici měli být fotografováni a natáčeni na video, když byli v posteli s dívkami. Poté byli osloveni a požádáni, aby prokázali Izraeli laskavost. V branži se taková věc nazývá operace „medová past.“

Skutečnost, že byl Epstein se svými aktivitami „pod ochranou“, byla potvrzena též z izraelských a amerických zdrojů. Je známo, že Bill Clinton letěl soukromým Epsteinovým letadlem 727 „Lolita Express“ 26krát do honosného sídla s pozemky na Floridě a také na soukromý ostrov v Karibiku, vše vlastněné Epsteinem. Místní obyvatelé tento ostrov nazývali „Ostrov pedofilů,“ ale Clinton nebyl nikdy vyslechnut ani NYPD, ani FBI.

Předpokládá se, že Maxwellová byla aktivním účastníkem Epsteinovy špionážní operace jako nákupčí mladých dívek a alespoň jednou naznačila, že ví, kde jsou ukryty sexuální filmy natočené Epsteinem. Toto tvrzení také nebylo přezkoumáno v průběhu toho, co bylo považováno za soud.

Není třeba mnoho přemýšlet o tom, co je již známo, aby si člověk položil otázku: „Kdo z celebrit a vrcholných politiků, které si Epstein pěstoval, bylo ve skutečnosti izraelskými špiony? Ale s tím samozřejmě začala soudní fraška a zastírání. Jsme v éře vládní kontroly informací a právě jsme byli svědky selektivního řízení toho, z čeho byla Maxwellová obviněna, aby se eliminovaly jakékoliv možné újmy vysokým americkým politikům nebo Izraeli.

Pokud někdo opravdu očekával. Že se špionážní hledisko objeví i implicitně v procesu s Maxwellovou, musel nyní být strašně zklamán, protože Alison Nathanová, Obamou jmenovaná soudkyně okresního soudu Spojených států pro jižní obvod New Yorku, to nedovolila, státní zástupce se ho nedožadoval a ani obhajoba ho ve své argumentaci nepoužila.

Messin        

 

Zdroj: http://www.informationclearinghouse.info/56951.htm