Rumsfeld a členové skupiny Bilderberg bohatnou z ptačí chřipky

globe-32299_960_720

Média nás v poslední době zaplavují poplašnými zprávami o ptačí chřipce. Mediální masáž zastiňuje mnohem závažnější a smrtelnější problémy, ale na to už jsme si zvykli.

Představa vybíjení domácí drůbeže, které je pěstována na venkově a má tedy k životu mnohem lepší podmínky, nežli slepice napěchované v mini-klecích ve velkochovech mě zrovna nepotěšila. Přemýšlím také, kdo by nakonec na zákazu domácího pěstování drůbeže vydělal. Co vlastně lidé, kteří nyní na venkově sami pěstují drůbež na maso a vajíčka přinášejí nadnárodním firmám a spojenému finančnímu kapitálu? Jak se podílejí na růstu HDP? Jaký má vůbec růst HDP vliv na opravdový život lidí? Napadají mě další a další otázky a souvislosti.

Kromě různých pocitů podezření a dalších úvah, které vyvolává moje negativní zkušenost s podobnými předchozími kampaněmi v médiích, jsem nedávno zjistil ještě jednu zajímavou věc. Na hysterii kolem ptačí chřipky mimo jiné značně bohatne také nynější ministr obrany USA Donald H. Rumsfeld. Zdá se vám toto tvrzení podivné? Co může mít ministr obrany USA společného s ptačí chřipkou? Hned vysvětlím.

Přestože to ještě nikdo dostatečně neprokázal, tak média tvrdí, že jediným účinným lékem proti ptačí chřipce je lék Tamiflu. Ten byl vyroben a patentován už v roce 1996 kalifornskou firmou Gilead Science Inc. Podle dostupných informací je současný ministr obrany USA jedním z většinových vlastníků zmíněné firmy Gilead Science Inc. Díky tomu, že zpanikařená světová veřejnost hromadně nakupuje obrovské zásoby neúčinného léku proti ptačí chřipce, získává Rumsfeld jen na licenčních poplatcích obrovské jmění. Podobně jako zasáhl Bush ve prospěch viceprezidenta Dicka Cheneyho, když prosadil aby jeho firma Haliburton získala obrovské zakázky v Iráku, tak i nyní zařídilRumsfeldovi, aby americká vláda nakoupila od firmy Gilead Science Inc. zásoby lékuTamiflu za 2 miliardy dolarů. Česká vláda hodlá do Tamiflu investovat přes půl miliardy Kč. Finanční zisk je tedy značný.

Ve správní radě firmy Gilead se ale objevují i další zajímaví lidé. Například George R. Schulz je současný poradce George W. Bushe a někdejší Reaganův ministr financí. Dále je tu Etienne F. Davignon, který je mluvčím tajemné skupiny Bilderberg. Další člen radyLodewijk J.R. de Vink – zasedá v Bilderbergu a zároveň ve správní radě firmy Hoffman-La Roche, s níž Gilead Tamiflu v roce 1996 začal vyvíjet. Hoffman-La Roche má nyní naTamiflu celosvětová práva a Gileadu platí podíl z prodeje léku. Bezprostřední spojení mezi Gileadem a americkou vládou potom zajišťuje už výše zmíněný Donald Rumsfeld, který do Pentagonu přesedl z křesla předsedy Gileadu.

Zatímco léčivé účinky léku Tamiflu jsou nejisté a neprokázané, tak jeho finanční pomoc některým dobře umístěným osobám je více než jistá.

Podle informací z našeho tisku stojí u nás jedno balení léku Tamiflu 966,- Kč. Vydrží prý na deset dní. V případě léčebného režimu se ale berou dvě tabletky denně, což znamená, že balení vydrží pouze pět dní.

Messin, 5.4. 2006, ZDROJE:

MF Plus 12/2006

www.bilderberg.org

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=%20ME20051026&articleId=1148