V Makedonii bylo představeno nové hnutí proti Sorosovi

globe-32299_960_720

V makedonském Skopje bylo představeno nové hnutí proti vlivu amerického miliardáře George Sorose. Hnutí se jmenuje Stop Operation Soros (SOS) a založili ho Cvetin Cilimanov – šéf státní tiskové agentury MIA, Nenad Mircevski – šéfredaktor provládního zpravodajského portálu Republika a Nikola Srbov –  fejetonista dalšího provládního portálu Kurir.

Zakladatelé vyzývají všechny „svobodně myslící občany“, aby se připojili k SOS „v boji proti jednostrannému myšlení v občanském sektoru, které je vymyšleno a vedeno George Sorosem.“

První aktivitou hnutí má být zaměření na odhalení podvratné činnosti makedonských nevládních organizací financovaných miliardářem v Makedonii.

Miliardář Goerge Soros je známý ovlivňováním voleb a placením barevných revolucí, které často vedou k pádu vlád různých zemí. Soros nejčastěji destabilizoval země, jejichž trhy byly nedostatečně otevřeny západním investorům. Jakmile je vzdorující vláda odstraněna, Soros vnikne do země a odkoupí státní aktiva za směšně nízké ceny. V poslední době padá na Sorose i stín z financování neziskovek, které silně podporují takzvanou uprchlickou vlnu, která nekontrolovatelně zaplavuje Evropu. Odpor vůči němu se nedávno zvednul i v Maďarsku a čerstvě také v Srbsku, které má s ním smutnou zkušenost v kauze Kosovo i konce vlády Slobodana Miloševiče, na jehož svržení „filantrop“ vydal 100 milionů dolarů. Podle The Executive Intelligence Review je George Soros dokonce veřejnou tváří Rotschildových bankéřů.

Messin

 

Zdroje: http://www.balkaninsight.com/en/article/macedonia-forms-anti-soros-movement-01-18-2017

 

http://www.hlavnespravy.sk/kedy-moc-na-slovensku-nebude-prenasledovat-svojich-obcanov-ale-cudzich-agentov-uz-aj-srbsko-zvolalo-soros-von/894112

https://cs.wikipedia.org/wiki/George_Soros